Meidän Maaseutu -festivaali 9.-10.8. Kouvolan raviradalla!

Meidän Maaseutu -festivaali esittelee maaseudun elämää hauskassa festarihengessä. Luvassa on monenmoista tekemistä ja näkemistä aivan jokaiselle. Festivaali on ainutlaatuinen maaseutuseikkailu, jossa päästään tutkimaan maaseudun arkea ja juhlaa sekä tuotteita ja makuja kaiken karvaisia kavereita unohtamatta.

Kymenlaakson Kylät ry, Leader Pohjois-Kymen Kasvu sekä Kaakkois-Suomen ELY -keskus ovat tietenkin raviradalla menossa mukana! Osastona toimii Maaseudun mahtavin kauppa-auto, joka tarjoaa tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista. Autossa on mahdollista tutustua myös asiointipalvelu Hyrrään, jonka kautta vuodesta 2015 alkaen voi hakea maaseudun hanke-, yritys- ja rakennetukia. Kauppa-autosta voi myös ostaa maukkaita lähiruokatuotteita!

KyKy esittelee Kauppa-autolla Arjen Tukea ja Turvaa -hanketta, jonka puitteissa voit tulla tulostamaan paikkatietokoordinaatit haluamallesi sijainnille. Koordinaattipisteen avulla hätäkeskus voi hälyttää paikalle apua, vaikka tarkkaa osoitetta ei olisikaan mahdollista antaa. Paikkatietokoordinaatit kannattaa tulostaa esimerkiksi mökille, kylätalolle tai muulle julkisessa käytössä olevalle paikalle, jonne avun ohjaaminen ei ole itsestäänselvyys.

Osastollamme voit myös osallistua tikkakilpailuun sekä luonto-aiheisiin tunnistuskisoihin. Astu sisään Kauppa-autoon ja tule tutustumaan toimintaamme!Kauppa-auto

Vastaa