Kasvun verkostoitumisilta 8.11. klo 17 Yhdistysten talolla Kouvolassa

Mitä osaamista sinä, yhdistyksesi tai yrityksesi tarvitsette? Haluaisitko tutustua toisiin alueen yhdistyksiin, pienyrittäjiin tai asiantuntijoihin? Uskotko, että yhteistyössä on voimaa?

Tule siinä tapauksessa käväisemään verkostoitumisiltaamme 8.11. klo 17 uudelle yhdistysten talolle Kouvolaan (Savonkatu 23). Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota yhdistyksille, pienyrittäjille ja oman asuinalueensa kehittämisestä kiinnostuneille mahdollisuus tutustua toisiinsa, levittää tietoa onnistuneista toimintatavoista sekä koota kehittämisideoita, joiden pohjalta mm. järjestetään yhdistyksille ja pienyrittäjille koulutusta tammi-toukokuussa 2018.

Ari & Mari -työpalvelun esittelyssä kerrotaan, miten Vuolenkoskella onnistuttiin työllistämään kaikki kylän nuoret. Voitaisiinko tämä tehdä sinun kylässäsi tai kaupunginosassasi?

Oheisessa kutsussa näet tilaisuuden ohjelman. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Voit ilmoittautua tilaisuuteen myös tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/foptV1xkzde1TNGc2

Lisätietoa tarjoilee:
Projektipäällikkö Jarno Leinonen
Pohjois-Kymen Kasvu ry
Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin -hanke

jarno.leinonen(at)pohjois-kymenkasvu.fi
p. 0400 545 768