SOME- JA DIGIKOULUTUSTA MAKSUTTOMASTI MARRASKUUSSA KOUVOLASSA JA KUUSANKOSKELLA

Kymenlaakson Kylät ry tarjoaa SoMe- ja DiGi-koulutusta kymenlaaksolaisille kylä- ja yhdistystoimijoille sekä maaseutuyrittäjille. Koulutus on kaikille avoin ja maksuton. Kouluttajana toimii Honor Groupin Tuure Tervonen.

Kuinka lisään toiminnan näkyvyyttä ja saavutettavuutta sosiaalisessa mediassa? Kuinka saan omat juttuni esille internetin ihmeelliseen maailmaan? Kyläesittelyiden ja yhdistystarinoiden tuottaminen yhdistysten KAIKU-mediaan? Mm. näitä aiheita käsitellään työpajamuotoisesti Tuure Tervosen  johdattamana. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu klo 17 sekä Kymenlaakson Kylät ry:n Näkyvät Kylät -hankkeen esittely. Koulutukset ovat samansisältöisiä.

ma 27.11. klo 17-19.30
Yhdistystentalo 2.krs, Savonkatu 23, 45100 Kvl

ti 28.11. klo 17-19.30
Kuusankoskitalo, kokoustila Hirvelä, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Ksnk

Ilmoittautumiset (nimi, puhelin, organisaatio, koulutuspäivä, mahdolliset allergiat) sähköpostitse info@kaikumedia.fi. Mukaan mahtuu yhteensä 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten kannattaa olla nopea.

Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Leader Pohjois-Kymen Kasvu ry:n ja KAIKUmedian kanssa. Koulutuksia rahoittaa Keskitien tukisäätiö.

Nähdään koulutuksissa!

”Ennen vanhaan lapset eivät saaneet mitään koulutusta, ne eivät tienneet mitään kirjoista ja kirjaimista ja sellaisesta. Eivät ne halunneetkaan tietää niistä, koska siitä tuli pää kipeäksi.” Beate 6v.

Koulutustiedote 31102017

Kymenlaakson Kylät ry
Mantereentie 2
45720 Kuusankoski
p. 040 184 3576
www.kymenlaaksonkylat.fi