Nuori kuukaudeksi kesätöihin kylille!

Kouvolan kaupunki tarjoaa kesätöitä 16-20-vuotiaille nuorille kesäksi 2019.  Leader Pohjois-Kymen Kasvu ry ja Kymenlaakson Kylät ry ovat mukana pilotoimassa uutta tapaa työllistää kylillä, joista löytyy varmastikin uusia ja monipuolisia työmahdollisuuksia.

Kouvolan kaupunki hoitaa työnantajan roolissa työsuhteen hallinnollisen puolen, eikä kylän vastuujärjestölle synny kuluja. Työnohjaukseen ja työtehtävien ideointiin tarvitaan kuitenkin henkilöitä kyläyhdistyksen tai vastaavan järjestön toimijoista, jotta toiminta kentällä on sujuvaa. Työtehtäviä voidaan kehitellä yhdessä alueen eri järjestöjen kanssa. Esimerkiksi kylätaloilla ja kesätapahtumissa voi olla paljon tehtäviä, joissa palkattu nuori toimii oivana apuna. Työsuhteen kesto on 1 kuukausi.

Kesätyötä kyliltä haetaan normaalin hakumenettelyn yhteydessä osoitteessa www.kouvola.fi/rekry. Haku on auki 21.2.-17.3.2019. Hakuajan päätyttyä Kouvolan kaupunki valitsee nuorille soveltuvat työpaikat – toivon mukaan mahdollisimman läheltä asuinpaikkaa, omalta kylältä.

Löytyykö teidän kylältä kesätyötä oman kylän nuorelle, tai onko teillä jo mahdollisesti tiedossa nuori, joka tarvitsee työtä ensi kesälle?

Tervetuloa keskustelemaan asiasta, ja kehittelemään yhdessä työtä kylille

Ma 4.3.2019 klo 18.00
Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola.

Toivomme ennakkoilmoittautumista keskustelutilaisuuteen alla olevan linkin kautta. Samaisella lomakkeella yhdistys voi ilmoittaa kiinnostuksensa asiaa kohtaan.

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/8dMNwGRIJCNFI0Su2

Lisätietoa:
Anne Eriksson
Yhteisöpalvelujen päällikkö
Kouvolan kaupunki
anne.eriksson(at)kouvola.fi tai puh. 020 615 8492.

Kesätyöntekijöitä kylille.pdf