TONTTIASIAMIESINFO

Porukkatalolla Savonkatu 23, Kouvola

Tiistaina 12.2.2019 klo 18.00-19.30

Tervetuloa kuulemaan Kouvolan kaupungin kaavoituksen ja rakennuslupaprosessin nykytilanteesta sekä käynnissä olevasta rakennusjärjestyksen uudistuksesta.

Paikalla ovat tietoa jakamassa ja kysymyksiin vastaamassa yleiskaavapäällikkö Marko Luukkonen ja rakennusvalvontajohtaja Tapani Ryynänen.

Yhteisenä tavoitteenamme on saada jokaiseen kylään ajantasainen tieto maaseutualueen tonttikaupan perusteista sekä koota tiedot myynnissä olevista tonteista ja kiinteistöistä asuntomessukävijöiden saataville

Näkyvät Kylät – hanke kartoittaa mahdollisuutta koota myynnissä olevien tonttien ja mahdollisesti myös kiinteistöjen tiedot yhteiseen listaan helposti löydettäväksi Asuntomessuja varten koko Kouvolan alueelta.

Ennakkokysymyksiä toivotaan

Toivomme runsaasti mieliä askarruttavia rakentamiseen ja kaavoitukseen liittyviä kysymyksiä ennakkoon, jotta vastauksia on mahdollista saada samantien ja tilaisuuden esitykset osuisivat kohdalleen.
Kysymykset käsitellään nimettöminä, ellet halua vastausta johonkin tiettyyn omakohtaiseen asiaan. Kysymykset lähetetään perjantaihin 1.2.2019 mennessä osoitteeseen:
leena.borg@kymenkylat.fi tai postissa osoitteeseen Näkyvät Kylät -hanke Mantereentie 2, 45720 Kuusankoski.

Ilmoittauduthan 8.2. mennessä: leena.borg@kymenkylat.fi tarjoilun vuoksi, ilmoita ruoka-aineallergiat jos on.