Matkailualan harjoittelija Senni auttaa tätejä toimistolla touko-kesäkuun ajan

Moikka!

Oon Senni ja opiskelen matkailualaa Kouvolan seudun ammattiopistossa. Alotin opinnot viime syksynä ja tarkoituksena olisi valmistua ensikesänä matkailupalveluiden tuottajaksi. Tänään oli ensimmäinen päivä 2 kuukauden työharjoittelusta täällä Kymenlaakson kylät ry:llä.

Hain Kymenlaakson kylät ry:lle siksi, että suunnitteleminen ja luova työ on aina kiinnostanut minua. Kylät ry on siis yhdistys, joka toteuttaa ja suunnittelee erilaisia hankkeita, huolehtii kylien edunvalvonnasta, edistää maallemuuttoa sekä kehittää kylien palveluita.

Kaikki ottivat minut heti hyvin vastaan ja päivän aluksi työpaikkaohjaaja Elina esitteli minulle tilat, jonka jälkeen sain oman työpisteen. Perehdyin myös KyKyn tämän hetkiseen hanketoimintaan esim. Kyläralli ja Näkyvät kylät-hankkeisiin, joiden parissa pääsenkin työskentelemään. Katsoimme myös lähiviikkojen ohjelman läpi.

Odotan innolla huomista päivää, sillä lähdemme pienellä porukalla Helsinkiin vierailemaan luonnontieteelliseen museoon sekä Mestarit ja Kisasällit -tapahtumaan kuuntelemaan luentoja ja käymään työpajoilla!