Kesätyö- ja työharjoittelupaikkojen kehittäminen, osa 2

Tule kehittämään kanssamme nuorten kesätyö- ja työharjoittelupaikkoja kylille!

Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoiman, ESR-rahoitteisen Kaiku -osallisena Kouvolassa -hankkeen yhtenä tavoitteena ja toimenpiteenä on kesätyö- ja harjoittelu- sekä työssäoppimispaikkojen kehittäminen Pohjois-Kymenlaaksossa. Erityisesti yhdistysten ja yhteisöjen kautta työllistäminen sekä yhteistyönä toteutettavat työllistämisjaksot ovat vielä suhteellisen käyttämätön voimavara, jolla olisi monta hyötyjää.

Yhdessä voimme kehittää ja kokeilla uudenlaisia työmahdollisuuksia seudullamme. Näin toimien nuoret saavat uusia mahdollisuuksia, harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja ja yhdistys- sekä yhteisötoimijat saavat omaan toimintaansa uutta virtaa.

Seuraava yhteisöllinen keskustelutilaisuus järjestetään keskiviikkona 22.1. alkaen klo 15:30 Parik-säätiön hallinnollisissa tiloissa (Kuusaantie 1, 45130 Kouvola).

Lämpimästi tervetuloa kehittämään yhdessä uutta!

Ilmoittautuminen on suotavaa: info@kaikumedia.fi tai puh. 040 590 5655 / Tanja