Kylätaloesite nyt myös Etelä-Kymenlaaksoon!

HUOMIO eteläkymenlaaksolaiset kyläyhdistykset ja kylätalojen haltijat!

Kymenlaakson Kylät ry julkaisi syksyllä esitteen Pohjois-Kymenlaakson kylätaloista ja nyt on Etelä-Kymenlaakson vuoro!! Kartoitamme kylä- ja seurataloja sekä muita yhteisöllisiä kokoontumistiloja Etelä-Kymenlaaksosta ja teemme niistä kevään aikana painetun ja sähköisen esitteen.
(Pohjois-Kymenlaakson kylätalot-esitteeseen voi tutustua tämän linkin kautta:
https://issuu.com/kymenlaaksonkylat/docs/kylatalot_2019 )

Tietojen toimittaminen meille on maksutonta ja helppoa. Täyttäkää vain ohessa oleva lomake ja lähettäkää se meille sähköpostilla, lisäksi tietenkin mukaan näyttäviä kuvia kylätalostanne. Lähettäkää kuvat erillisinä tiedostoina ja tarpeeksi isokokoisina painettua esitettä varten (netistä otetut kuvat eivät ole riittävän isoja).
Kylätalotietolomake Kymenlaakso

Jotta saisimme esitteen kevään aikana valmiiksi, pyydämme teitä lähettämään tiedot helmikuun loppuun mennessä (29.2.2020) ositteeseen: toimisto@kymenlaaksonkylat.fi

Lisätietoja toimisto@kymenlaaksonkylat.fi, puh 040 184 3576/ Elina Seppänen

Välitättehän tätä kyselyä eteenpäin omissa verkostoissanne.