Poikkeuksellisen ajan tukivaihtoehtoja kylätoimijoille ja yrittäjille

Kylätoimijoille tiedoksi, että Maaseudun tukihenkilöverkko on ovat valmiina ottamaan vastaan puheluita ja jakamaan ihmisten huolitaakkaa tänä varsin poikkeuksellisena aikana. Kaikki tukihenkilöt löytyvät osoitteesta www.tukihenkilo.fi [1] -sivustolta ja sieltä saa soittaa kelle vaan ja mihin päin Suomea tahansa. Raitti -maaseudun tukipuhelin päivystää joka päivä klo 18-22 maksuttomassa numerossa 0800 – 92550.
Tukihenkilömme tarjoavat luottamuksellista keskustelua ja tukea haja-asutusalueiden sekä maaseudun asukkaille toimialasta riippumatta.

Maan hallituksen tiukentaessa liikkumiseen ja kokoontumiseen liittyviä rajoituksiaan, jää aikaa mietiskellä asioita, ehkä jopa liiaksi, yksinään – antaa siis kynnyksen olla matala ottaa yhteyttä ja keventää sydäntään meidän ihanille tukihenkilöille ❤

Meidät löytää myös Facebookista https://www.facebook.com/maaseuduntukihenkiloverkko/ [2] ja päivityksiämme saatte jakaa enemmän kuin mielellään eteenpäin omissa verkostoissanne!

 

Kouvola Innovation on kerännyt listan yritysten eri tukimahdollisuuksista. Kinnon viesti yrittäjille:

Yrittäjä, mikäli haluat keskustella liiketoimintasi kehittämisestä tai poikkeustilanteen aiheuttamien vaikeuksien vuoksi, ota yhteyttä, niin haetaan ratkaisu yhdessä:

Jukka Antila, p. 020 615 6365, jukka.antila@kinno.fi Leena Gardemeister, p. 020 615 8191, leena.gardemeister@kinno.fi Timo Lehmusmetsä, p. 020 615 5957, timo.lehmusmetsa@kinno.fi https://www.kinno.fi/article/korona-tietoa-yritysten-tukimahdollisuuksista

[1] Tukea eli ei lainaa:

Business Finlandin Koronakriisiapu on tukea, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Mikäli tarvitsette apua tai ideaa hakemuksen tekemiseen, muun muassa Kouvola Innovations auttaa. Ja muut yrittäjäystävät tai vaikka meidän toimisto. Meilläkin on täällä vilkas mielikuvitus ja vikkelät sormet. Hakemuksen teko on helppoa ja onnistuu netissä.

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/asiointipalvelu/

[2] Verottajan tiedote:

https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/uutiset/uutiset/2020/verohallinto-tukee-yrityksi%C3%A4-koronatilanteessa/?fbclid=IwAR0R6aoenyYrPdlE8QJhvg7s4oNlaSxZNNRzbLWm4NQCYCFAHb_M1SkE8yQ

[3] Korona Aid – ostetaan heiltä nyt!

https://mesenaatti.me/pro/korona-aid/?fbclid=IwAR2OuOQmrfnksNYNGrS_xFenSTR1g_m9km3-BOl4ui8bRyQQyaaHo_H_qyw

[4] Hyviä ryhmiä Facebookissa.

Täältä löytyy jo lähes 10 000 jäsentä ja paljon vinkkejä sekä tärkeää vertaistukea:

Yrittäjien ja taiteilijoiden koronatuki:

https://www.facebook.com/groups/1046957995683694/ [5]