Pieni hallinnon opas tiekunnille -julkaisu

Tiekunnat tähän päivään -hankeen (2019-2020) tuloksena syntynyt Pieni hallinnon opas tiekunnille -julkaisu on nyt kaikkien luettavissa!

Leader Pohjois-Kymen Kasvun rahoittama hanke toteutti yksityistiekoulutuksia Pohjois-Kymenlaaksossa tiekuntien toimijoille. Koulutuksissa syvennyttiin uuteen yksityistielakiin ja sen tuomiin muutoksiin tiekunnissa. Hankkeen koulutukset pystyttiin järjestämään onneksi ennen korona-aikaa, joten saimme kokoontua yhdessä osallistujien kanssa keskustelemaan yksityisteiden asioista. Nyt myöhemmin ajateltuna, useita webinaarikoulutuksia vetäneenä, ne olivat suorastaan kultaisia aikoja!

Hankkeessa koulutettiin yhteensä n. 70 henkilöä, jotka toimivat tiekunnissa tavalla tai toisella. Välillisesti tiedon voi katsoa siirtyneen n. 2000 tieosakkaalle. Tämä on huikea määrä! Kiitokset siis koulutuksiin osallistuneille!

Koulutusmateriaaleista on koottu Pieni hallinnon opas tiekunnille, jonka tarkoitus on toimia muistilistana kokouksen järjestäjille. Muistattehan että tieto muuttuu, joten tähänkin oppaaseen on päivitettynä sen hetken tieto asioista (lokakuu 2020).

Toivottavasti oppaasta on hyötyä mahdollisimman moneen tiekuntaan!

Terveisin,

Tanja Mynttinen
projektipäällikkö, TIKO-tieisännöitsijä

Pieni hallinnon opas tiekunnille PDF