Etäkyläkahvit Kouvolan kylille 15.4.2021 klo 17.30-18.30

Kymenlaakson kylät ry järjestää yhteistyössä Kouvolan maaseutupalveluiden ja kylien neuvottelukunnan, aluetoimikuntien sekä Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten kanssa Etäkyläkahvit torstaina 15.4.2021 klo 17.30-18.30 Microsoft Teams- alustalla. Tilaisuus on suunnattu kouvolalaisille kylätoimijoille.

Aiheina:

  • Esittäytyminen ja Ajankohtaiset asiat; Kymenlaakson Kylät ry, Maaseutupalvelut, Kylien neuvottelukunta ja aluetoimikunnat
  • Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten Maisemia ja makuja Pohjois-Kymenlaaksossa -mobiilireitti tarjoaa matkan pohjoiskymenlaakson kulttuuriperintöön, maisemaan ja maiseman tuottamiin makuihin. Kouvolan seudun kylien on nyt mahdollista maksutta liittyä mukaan reittiin omien kohdepisteiden kautta. Ideoidaan yhdessä mitä juuri teidän kylältä halutaan esitellä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Lisätietoa:
elina.seppanen(ät)kymenlaaksonkylat.fi
p. 040 184 3576