Kutsu Kymijokipäivän suunnittelutilaisuuteen 11.5.2021

Kylältä kylille, Kylähullun tapaan Kaakkois-Suomessa -hanke ja KymiSun kutsuvat Kymijokivarren erilaiset toimijat, kunnat, yhteisöt ja yritykset ideoimaan tätä perinteikästä tapahtumaa, jonka tavoite on nostaa oman kylän/alueen ja Kymijoen arvostusta. Tänä vuonna vielä matalammalla profiililla tapahtumapäivän mahdollisuuksia kartoittaen ja tulevaa pohtien.

2000-luvun alussa Kymijokipäivä yhdisti monet kymenlaaksolaiset toimijat ja kokosi jokivarteen henkeäsalpaavan kattauksen upeita paikallisia tapahtumia. Tule mukaan ideoimaan miten edustamasi taho voisi tänä vuonna lähteä mukaan Kymijokipäivään. Kartoitetaan siitä kumpuavat mahdollisuudet: juuret, paikallisuus, historia ja luonto.

Aika: tiistaina 11.5.2021 klo 13-14
Paikka: Teams-alusta

Ohjelma:
13.00 Valtakunnan virallisen XV Kylähullun tervehdys
13.10 katsaus Kymijokipäivän historiaan: Riitta Noriola-Eskola
13.20 yhteinen ideointi / vapaa keskustelu
13.50 yhteenveto ja jatkotoimenpiteet
14.00 tilaisuuden päätös.

Ilmoittautumiset etukäteen: leena.borg(at)kymenlaaksonkylat.fi tai p. 040 838 9989

Jos kiinnostuit, muttet pääse mukaan tilaisuuteen, ota yhteyttä!