Kansainvälistymistä ja verkostoitumista pienille yrityksille ja yhteisöille

Leader Pohjois-Kymen Kasvu ry kutsuu sinut tutustumaan kansainvälisen SEIC II -hankkeen mahdollisuuksiin pienille yrityksille. Hanke auttaa maaseudulla toimivia, paikallisia tuotteita tai palveluita tuottavia yrityksiä ja yhdistyksiä kansainvälistymään matalalla kynnyksellä. Kumppanimaat ovat Viro ja Latvia. Hanke tarjoaa työkaluja verkostoitumiseen, tiedonhankintaan ja kokemusten jakamiseen.

Tule tutustumaan hankkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin infotilaisuuteen, joka järjestetään keskiviikkona 26.5.2021 klo 10-11 Teams-kokouksena. Tilaisuudessa kerrotaan ensimmäisen SEIC-hankkeen kokemuksista ja saat tietoa osallistumismahdollisuuksista hankkeen järjestämiin tilaisuuksiin, opintomatkoihin ja yrittäjävaihtoihin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.5.  joko s-postilla  toimisto@pohjois-kymenkasvu.fi tai puhelimitse 040 586 1134, niin lähetämme sinulle osallistumislinkin. Kutsua saa myös vapaasti jakaa!

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja hankkeesta: https://www.sepra.fi/kansainvalisyys/kestava-maaseutu ja https://seic.ee