Tervetuloa Teams-koulutukseen 23.8.2021!

Teams-koulutuksemme on suunnattu avoimesti kaikille Kymenlaakson alueen kyläyhdistysten ja toimikuntien aktiiveille, jotka haluavat kehittää perustaitojaan etäkokoustyökalujen hallinnassa ja oppia erityisesti Teams-sovelluksen ominaisuuksista. Samalla tutustutaan etäkokousetikettiin ja käytännön vinkkeihin kokouksenjärjestäjälle. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Kymenlaakson Kylät ry ja Suomen Kylät ry.

Onko etäkokoustaminen sinulle uutta tai kaipaatko muistinvirkistystä?

Tule mukaan koulutukseen! Käymme rauhalliseen tahtiin läpi Teamsin perusteita alkeista lähtien. Samalla kuulet myös muista yleisimmistä etäkokoussovelluksista, joita voit kokeilla. Lopuksi käymme läpi osallistujien kysymyksiä (voit esittää kysymyksiä myös ilmoittautumislomakkeella).  Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat etäkokousten järjestämiseen omassa yhdistystoiminnassanne ja rohkaista kokeilemaan uusia työkaluja.

PÄÄSET LINJOILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Aika: maanantaina 23.8.2021 klo 18.00-19.30
Paikka: Teams-kokous (ilmoittaudu mukaan, niin sinulle toimitetaan 23.8. mennessä sähköpostitse linkki koulutukseen).
Kouluttaja: Suomen Kylät / viestintäverkostokoordinaattori Anuliina Frantti

Kysyttävää tai pulmatilanne: Anuliina Frantti, Suomen Kylät / anuliina.frantti(ät)suomenkylat.fi

Voit osallistua koulutukseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla ladattuna Teams-sovellusta omalle laitteellesi, vaan voit osallistua myös internet-selaimen kautta. Tämä vaihtoehto aukeaa sinulle valittavaksi silloin, kun liityt kokoukseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kymenlaakson Kylät ry & Suomen Kylät ry