Mökkiläiswebinaari – asiaa yksityisteistä ja tiekunnista 10.7.2021

MÖKKILÄISWEBINAARI -asiaa yksityisteistä ja tiekunnista Etelä-Kymenlaakson kylille la 10.7.2021 klo 13-15 Teams-etäyhteydellä

Oletko juuri hankkinut itsellesi vapaa-ajan asunnon Etelä-Kymenlaaksosta tai haluatko päivittää muuten yksityistietietoasi? Mikä on tiekunta? Miksi kuulun siihen? Mitkä ovat oikeuteni, entä vastuuni? Miten tiemaksuni määräytyy ja kuka niistä päättää?

Tule mukaan Etelän tiekunnat tähän päivään -hankkeen webinaariin, joka on suunnattu kaikille tieosakkaille tai asiasta kiinnostuneille! Webinaarissa saat tietoa tiekunnan toiminnasta, tielaskutuksesta, yksiköinnistä ja monesta muusta osakkaan kannalta tärkeästä asiasta.

Webinaarin lopussa on aikaa kysymyksille. Voit lähettää niitä etukäteen tanja.mynttinen(at)kymenlaaksonkylat.fi.

Ilmoittautuminen tästä 8.7.2021 mennessä.

Webinaari on maksuton. Kouluttajana webinaarissa on tieisännöitsijä Tanja Mynttinen