Mäntlahdessa juhlistetaan Vuoden kylä 2021 -titteliä elokuun viimeisenä lauantaina

Mäntlahden kyläjuhlaa vietetään lauantaina 28.8.2021 klo 13 alkaen. Tilaisuudessa palkitaan Mäntlahti Kymenlaakson Vuoden kyläksi 2021. Kunniamaininnan on jakamassa Kymenlaakson liiton hallintojohtaja Harri Turkulainen sekä Kymenlaakson Kylät ry:n hallituksen puheenjohtaja Sami Porkka.

Juhla pidetään kylätalo Toivolan pihalla osoitteessa Museotie 820, 49840 Mäntlahti.  Tilaisuudella on säävaraus. Huolto- ja koronajärjestelyiden johdosta ilmoittautumisia pyydetään ennakkoon 25.8. mennessä puhelimitse p. 050-5761257.

Kyläjuhlan ohjelma:

klo 13 lohikeitto, avoimet taide- ja tapahtumanäyttely
klo 14 juhlaosuus

  • Tervehdykset Mäntlahden kylälle: Juureni Mäntlahdessa/Erkki Aho, Ikänsä kesäasukkaana Mäntlahdessa/Kari Suhonen
  • Kulttuurielämyksiä: Lotta Kuusisto ja Kymen Puhaltajat
  • Huomionosoitukset, Kymenlaakson liitto ja Kymenlaakson Kylät ry

Klo 15.15 Kahvitus

Mäntlahden Rannanpojat ja juhlatoimikunta toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Mäntlahteen!

 

Mäntlahden kylällä on puuhattu koko kesä kylätalon pation kanssa. Toivolan yhteyteen rakentuu Leader Sepran tuella 170m2 patio, ja ensi kesänä piha täydentyy ulkokeittiöllä. Juhlavuoden teemaan liittyen Mänlahdessa järjestetään myös onkikilpailu koronaturvallisesti sekä kannustetaan kyläläisiä yhteisöllisyyteen. Mäntlahden kylän elämää voi seurata osoitteessa www.mantlahti.fi tai Facebookissa Mäntlahti-ryhmässä.

Kymenlaakson liitto vahvisti Mäntlahden vuoden 2021 maakunnalliseksi kyläksi toukokuussa. Esityksen maakuntaliitolle teki Kymenlaakson kylät ry:n, Leader Sepran ja Leader Pohjois-Kymen Kasvun edustajista koottu valintatoimikunta.