ASIAA TIEYKSIKÖINNISTÄ TIEKUNTIEN TOIMIJOILLE- WEBINAARI

Etelän Tiekunnat tähän päivään -hanke järjestää koulutuswebinaarin tieyksiköinnistä tiekuntien toimijoille eli hoitokuntien jäsenille ja toimitsijamiehille. Koulutuksessa käydään yksiköinnin perusteita läpi Maanmittauslaitoksen ”Yksityistien tieyksiköinti” -oppaasta ja sekä tutkitaan oman tien yksiköintiä. Koulutus on maksuton!

Ensimmäisellä kerralla to 30.9. käydään perusteita läpi ja toisella kerralla to 7.10  jatketaan vielä perusteita ja tutustutaan omaan yksiköintiin. Koulutukset ovat kumpanakin iltana klo 17.30-19.30.

Ilmoittautuminen 27.9.21 mennessä!

Ilmoittautumislinkki https://forms.gle/cdkr1Xt1mnXaTAv47

Infoa koulutukseen osallistuville:

Koulutus on suunnattu tiekunnan toimijoille, jotka hallinnoivat ja päivittävät yksiköintiä (tai joiden pitäsi 😀 ). Oma yksiköintisi voi olla vanha tai uusi, pääasia että opit koulutuksessa tietämään miten tulkita yksiköintiä, onko se ajantasainen tai pitäisikö sille tehdä jotain.
Koulutuksessa saa ja pitää esittää niitä ”hölmöltäkin” tuntuvia kysymyksiä. Moni pyörittelee samoja asioita mielessään, joten reippaasti vaan mielessä olevat kysymykset esiin 😉 Voit halutessasi toimittaa kouluttajan sähköpostiin etukäteen oman yksiköintisi tutustuttavaksi kysymyksien kera.

Koulutuksessa käydään läpi Maanmittauslaitoksen julkaisua, johon on alla linkki. Löydät julkaisun myös MML:n sivuilta jos linkki ei toimi. https://www.maanmittauslaitos.fi/sites/maanmittauslaitos.fi/files/attachments/2019/04/yksityistien_tieyksikointi.pdf

Voit halutessasi tulostaa oppaan (80 sivua) tai tilata oppaan itsellesi ilmoittautumisen yhteydessä meiltä ilmaiseksi.

Koulutus pidetään Teams-alustalla. Sinun ei tarvitse ladata Teamsia erikseen, vaan voit osallistua selaimen kautta.

Kouluttaja

Kouluttajana ja hankkeen projektipäällikkönä toimii TIKO tieisännöitsijä Tanja Mynttinen Kymenlaakson Kylät ry.

Lisätietoja: tanja.mynttinen@kymenlaaksonkylat.fi

Etelän tiekunnat tähän päivään -hankkeen muista toimenpiteistä voit lukea valitsemalla ylävalikosta hankkeet -> Etelän tiekunnat tähän päivään