Maakunnallinen järjestöfoorumi 15.12.2021

Maakunnalliseen järjestöfoorumiin järjestetään 15.12.2021 klo 18 alkaen Kouvolan kaupungin kirjaston auditoriossa (Salpausselänkatu 33, Kouvola). Tilaisuutta on mahdollisuus seurata videoyhteyden kautta Kouvolan Porukkatalolla (Kouvola), kumppanuustalo Viikarissa (Kotka) ja kumppanuustalo Hilmassa (Hamina) sekä oman kotikoneen kautta. Videoyhteyden linkki lähetetään erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Järjestöfoorumissa esitellään 1.1.2022 käynnistyvän Kymenlaakson järjestöjen neuvottelukunnan tulevaa toimintaa, roolia ja merkitystä maakunnan järjestöjen toiminnan esille nostajana ja em. toimijoiden maakunnallisena virallisena edustajana. Neuvottelukunnan keskeisenä tehtävänä on tehdä näkyväksi ja tunnetuksi maakunnan järjestötoimintaa sekä vahvistaa järjestöjen roolia tulevassa toimintaympäristön muutoksessa.

Alla olevan linkin kautta voit ilmoittautua Maakunnalliseen järjestöfoorumiin 8.12.2021 mennessä.

Ilmoittautumiset tästä 8.12.2021 mennessä.

Yhteyshenkilö
Arja Kumpu
Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry
Puheenjohtaja
Puh. 0400 881 483
arja.kumpu(at)gmail.com