Kylätaloesite nyt myös Etelä-Kymenlaaksoon!

HUOMIO eteläkymenlaaksolaiset kyläyhdistykset ja kylätalojen haltijat!
Kymenlaakson Kylät ry julkaisi syksyllä esitteen Pohjois-Kymenlaakson kylätaloista ja nyt on Etelä-Kymenlaakson vuoro!! Kartoitamme kylä- ja seurataloja sekä muita yhteisöllisiä kokoontumistiloja Etelä-Kymenlaaksosta ja teemme niistä kevään aikana painetun ja sähköisen esitteen.
Tietojen toimittaminen meille on maksutonta ja helppoa. Täyttäkää vain ohessa oleva lomake ja lähettäkää se meille sähköpostilla, lisäksi tietenkin mukaan näyttäviä kuvia kylätalostanne.

Lue lisää

Seurantalon tunnustuspalkinto  

Tiedätkö erityisen hyvin korjatun seurantalon? Kotiseutuliitto etsii palkittavaksi taloa, jonka korjaushanke on lisännyt sen käyttöä ja josta olisi esimerkiksi myös muille. . Seurantaloasian neuvottelukunta palkitsee joka toinen vuosi yhden seurantalon Hyvän korjauksen palkinnolla vanhaa rakennustapaa kunnioittavasta ja talon toimivuutta parantavasta korjauksesta. Nyt etsitään vuonna 2020 palkittavaa kohdetta. Ehdota Hyvän korjauksen palkinnon saajaa maaliskuun loppuun mennessä

Lue lisää

Kyky kouluttaa kylätoimijoita

Kymenlaakson Kylät ry järjestää koulutusviikonlopun yhdistystoimijoille maaliskuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.3.2020 Nuorisokeskus Anjalassa.

Lauantaina 28.3. tutustutaan yhdistystoiminnan perusteisiin ja talouden hoitamiseen, sunnuntaina 29.3. saadaan vinkkejä tiedotteiden, lehtijuttujen ja uutisten kirjoittamiseen. Viikonlopun päättää hätäEA-koulutus. Koulutus pidetään tunnelmallisessa ympäristökoulu Reginassa, joka on erillinen rakennus Nuorisokeskus Anjalan pihapiirissä osoitteessa Ankkapurhantie 15, 46910 Anjala. Ensiapukoulutukseen siirrymme Nuorisokeskuksen liikuntasaliin.

Lue lisää