VUODEN KYLÄÄ JA TOIMIJOITA HAETAAN JÄLLEEN

Viimme vuonna Iitin Vuolenkoski valittiin Kymenlaakson vuoden kyläksi ja se saavutti myös valtakunnallisen vuoden kylän arvonimen. Nyt haetaan Vuolenkoskelle seuraajaa vuoden 2015 kymenlaaksolaiseksi kyläksi.

Esityksen vuoden kyläksi tekee Kymenlaakson Kylät ry:n, Leader Sepran ja Leader Pohjois-Kymen Kasvun edustajista koottu valintatoimikunta ja lopullisen päätösksen tekee Kymenlaakson maakuntahallitus. Ehdoituksia valintatoimikunnalle voi tehdä kuka tahansa. Joten, jos mielestäsi tiedät kylän joka ansaitsisi vuoden kymenlaaksolaisen kylän arvonimen, laita ehdoitus perusteluineen 20.2. mennessä joko sähköpostilla toimisto@kymenkylat.fi tai kirjeellä Kymenlaakson Kylät ry, Kalevankatu 13, 45100 Kouvola

Vuoden kylän lisäksi valitaan myös vuoden kymenlaaksolainen kylätoiminnan tiennäyttäjä ja maaseututoimija. Kylätoiminnan tiennäyttäjäksi voidaan valita henkilö joka on ollut pitkä-aikaisella panoksellaan kehittämässä valtakunnallista tai paikallista kylätoimintaa. Maaseututoimijan valinnassa taasen painotetaan erinomaisia tuloksia erityisesti kylätoiminnassa, Leader-toiminnassa tai muussa paikallisessa kehittämistyössä. Myös näiden osalta voi tehdä ehdotuksia edellämainituin tavoin.

Ehdoituksianne odottaen,

Kymenlaakson Kylät ry

Vastaa