Kylätalot

Pohjois-Kymenlaakson Kylätalot -juhliin ja kokouksiin

Esitteeseen on koottu kokoontumistiloja eri puolilta Pohjois-Kymenlaaksoa. Esillä on tiloja sekä suuriin juhliin että pienimuotoisempiin tilaisuuksiin. Kylätalojen lisäksi esitteessä on seurataloja ja muita yhdistysten ylläpitämiä tiloja. Suurin osa esitteen taloista saa pääosan tuloistaan tilavuokrista ja siksi toivomme tämän vihkosen palvelevan sekä tilaisuuksien ja juhlien järjestäjiä että tilojen haltijoita.

Vihkosen aineisto yhteisöllisistä kokoontumistiloista ja juhlataloista on kasattu Kymenlaakson Kylät ry:n hallinnoiman ja Leader Pohjois-Kymen Kasvun osarahoittaman Näkyvät Kylät -hakkeen tuella vuonna 2019. Tilojen haltijat ovat itse koonneet tiedot ja valokuvat kohteistaan, jotka sitten on hankkeen toimesta taitettu vihkomuotoon.

Linkki Kylätaloesitteen selailuversioon

Kylätaloesitteen ladattava versio pdf

Etelä-Kymenlaakson Kylätalot -juhliin ja kokouksiin

Kartoitamme eteläkymenlaaksolaisia kylä- ja seurataloja sekä muita yhteisöllisiä kokoontumistiloja Etelä-Kymenlaaksosta ja teemme niistä kevään 2020 aikana painetun ja sähköisen esitteen.

Tietojen toimittaminen meille on maksutonta ja helppoa. Täyttäkää ohessa oleva lomake ja lähettäkää se meille sähköpostilla, lisäksi tietenkin mukaan näyttäviä kuvia kylätalostanne. Lähettäkää kuvat erillisinä tiedostoina ja tarpeeksi isokokoisina painettua esitettä varten (netistä otetut kuvat eivät ole riittävän isoja).
Kylätalotietolomake Kymenlaakso

Jotta saisimme esitteen kevään aikana valmiiksi, pyydämme teitä lähettämään tiedot maaliskuun loppuun mennessä (31.3.2021) ositteeseen: toimisto(at)kymenlaaksonkylat.fi

Lisätietoja toimisto(at)kymenlaaksonkylat.fi, puh 040 1843 576 /Elina Seppänen