Näkyvät Kylät -hanke mukana kävelykatu Manskin hulinassa

Näkyvät Kylät -hanke mukana kävelykatu Manskin hulinassa

Asuntomessujen ensimmäisellä viikolla 15-20. 7. Kouvolan seudun Ammattiopiston opiskelijoiden myyntikojut tarjoavat paikallisia yksilöllisiä koruja ja pienesineitä, myös tilaustuotteet ja korun korjaukset mahdollisia.
Jos haluat omia tuotteitasi tarjolle ja tuottamaan, ota yhteyttä Leenaan p: 040 838 9989 tai leena.borg@kymenkylat.fi . Voit kysyä myös suoraan Kouvolan ydinkeskusta ry:stä toripaikkaa itsellesi.

Kyläjuhlaviikolla 5-11.8. Torikojut valloittavat Manskin klo 15-19, perjantaina klo 15-22. Paikallisia tuotteita, herkkuja ja käsitöitä, taontanäytöksiä ja kone-esittelyä. Keskuspuistossa lapsille polkutraktorirata klo 15-19.

 

Menossa mukana Kymenlaakson Kylät ry:n Näkyvät Kylät -hanke, SGN agricenter, Kouvolan työkalu Oy

Käytännön ohje kyläesitteen luomiseksi netissä

 

Näkyvät Kylät -hankkeen tavoitteena on edistää Kouvolan ja Iitin maaseutualueen, sen toimijoiden ja tekijöiden näkyvyyttä ja saavutettavuutta. Hankkeen toimenpiteiden kautta tuodaan esille kyliä ja niiden palveluita sekä kehitetään jo olemassa olevia palveluita. Muun muassa kyläesite, palveluiden liikuteltavuuden edistäminen, kylien palvelukokonaisuudet sekä kattava ja aina ajan tasainen tonttiasiamiesjärjestelmä ovat osa hankkeessa tehtävää kehitystyötä.

Hankkeen taustalla on usein esiin noussut ajatus maaseutuasumisen mahdollisuuksien parantamisesta ja paikallisten kyläpalveluiden kehittämisestä. Kouvolassa vuonna 2019 järjestettävät Asuntomessut, Iittiin avautuva KymiRing sekä myös Kimolan kanavan avautuminen antavat pohjoiskymenlaaksolaiselle maaseutuasumiselle ja paikallisille kyläpalveluille erinomaisen mahdollisuuden olla esillä.

Tutustu hanke-esitteeseen: NäkyvätKylät -esite

Hanketta emännöi:
Projektipäällikkö Leena Borg
leena.borg(at)kymenkylat.fi
p. 040 838 9989

Näkyvät Kylät -hanke 1.3.2017 – 30.11.2019
Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020
Leader-ryhmä: Pohjois-Kymen Kasvu ry
Hankkeen toteutusalue: Kouvola, Iitti