AVOIMET KYLÄT

XV Kylähullun kiertueella  klo n. 17.00: Sippolan hovin pihalla retkikunta tapaa historiallisia heinkilöitä: Hoviherra kapteeni ja poikamies Alexander von Daen (Ekke Lekander) ja kreivitär Alexrandra van Bloemen (Arja Lekander) Alankomaiden kuningaskunnasta. He elävät vuotta 1893. Tervetuloa promenaadille osoitteesen Sippolantie 1.

 

 

Ilmoittautuminen AVOIMET KYLÄT VERKOSSA tapahtumapäivään Kymenlaaksossa: 

Valmiit virtuaalitallenteet ilmoitetaan seuraavasti:
LÄHETÄ SEURAAVAT TIEDOT osoitteeseen toimisto(at)kymenlaaksonkylat.fi

KYLÄ: (esim. Ummeljoki)
KUNTA: (esim. Kouvola)
FB KANAVA/VERKKOSIVUN LINKKI: (esim): http://Ummeljoen kylävideo

VERKKOSISÄLLÖN KUVAUS: (esim. Ummeljoen esittely)
ULKOILU-/LIIKUNTAPAIKKA: (esim. luontopolku/lähiliikuntapaikka/kuntoportaat…)
OSOITE: (esim. Kiitotie 140)
POSTINUMERO: (esim. 46810)
POSTITOIMIPAIKKA: (esim. Ummeljoki)

Kylältä kylille, Kylähullun tapaan Kaakkois-Suomessa -hankkeelta on saatavissa apuja kylävideoiden toteutukseen.
Ota yhteyttä pikaisesti leena.borg(at)kymenlaaksonkylat.fi, jos kaipaat esim. valokuvien ja videoiden editointiin apua tai muita vinkkejä asian edistämiseksi.

TERVETULOA MUKAAN VALTAKUNNAN SUURIMPAAN KYLÄTAPAHTUMAAN
TERVEISIN VALTAKUNNAN VIRALLINEN XV KYLÄHULLU JUKKA NAUKKARINEN UMMELJOELTA

 

 

AVOIMET KYLÄT VERKOSSA -tapahtumapäivä 13.6.2020

Suomen Kylät ry:n uuden viestintäsuunnitelijan Anssi Ketosen terveiset ja kutsu tulla mukaan v. 2020 Avoimet Kylät verkossa tapahtumapäivään: Tästä linkistä  

Avoimet Kylät verkossa -päivän verkkokoulutukset ovat nyt julkaistu Suomen Kylien Youtube-kanavalla. Tavoitteena on kannustaa kyliä mukaan päivään ja mahdollisuutena on saada omalle kylälle valtakunnallista näkyvyyttä. 13.6. www.avoimetkylat.fi -sivustolla julkaistaan karttapohja, josta pääsee tutkimaan linkkejä kylien somekanaville ja verkkosivustoille.
https://www.youtube.com/watch?v=pdBie-qv9SQ&t=980s

Osallistu myös somekisaan Kymenlaakson Kylät ry:n facebookissa:

https://www.facebook.com/kymenlaaksonkylat/photos/a.168671926664966/1340008696197944/?type=3&theater

 

 

 

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä tarjoaa jälleen tapahtumia kylissä ympäri Suomen. Viime vuonna teemapäivä keräsi 639 kylätapahtumaa ja yli 100 000 kävijää ympäri Suomen kylien, pistetäänkö tänä vuonna paremmaksi?

Päivän aikana järjestetään tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelmassa on mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon. Kylätapahtumat voivat olla esim. kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, Kylärallia, kyläpoppanan kudontaa, musiikkiesityksiä, museokierroksia… Tapahtuman ei tarvitse olla suuren suurta juhlaa vaan yhdessä tekemisen meininkiä omilla resursseilla ja kylän omaleimaisuutta esitellen. Mukaan voi ilmoittaa minkä vain kylätapahtuman tai vaikkapa kunnostustalkoot. Pääasia, että tapahtumat kerätään kootusti yhteiseen tiedotukseen ja kylille saadaan positiivista pöhinää 13.6.2020.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmasta vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat yhdessä. Päivän laajemmasta koordinoinnista ja tiedottamisesta vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset ja Suomen Kylät ry.

Kaikki ilmoitetut kylätapahtumat lisätään www.avoimetkylat.fi sivustolle omalle karttapohjalle. Kylien tapahtumatiedotuksen tueksi www.avoimetkylat.fi -sivustolla on juliste- ja tiedotepohjia, joita kylät voivat vapaasti hyödyntää.

Kaikki kylät ja tahot, jotka tahtovat liittyä osaksi tapahtumapäivää, ilmoitattehan tapahtumanne meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.4.2020 osoitteessa www.kymenlaaksonkylat.fi

Ilmoita tapahtuma: https://forms.gle/QA6KYzondFZZ2ofP6

Suunnitteilla on myös Kylähullun bussiretki Etelä-Kymenlaakson kylille Avoimet Kylät -päivänä 13.6., joten kuulemme mielellämme hyvissä ajoin, mikäli kylänne on aikeissa järjestää tapahtumaa, johon voisimme tuoda bussilastillisen vieraita.

Kymenlaakson kylien tapahtumien kokoamisesta vastaa Kymenlaakson Kylät ry: toimisto@kymenlaaksonkylat.fi, p. 040 184 3576/Elina

www.avoimetkylat.fi
#avoimetkylät #kymenlaaksonkylat