AVOIMET KYLÄT

Avoimet Kylät ja 630 kertaa kiitos!

Suomen suurin kylätapahtuma Avoimet kylät -päivä järjestettiin lauantaina 10.6. ja Avoimet Kylät -kartalle kertyi huikeat 630 kohdetta. Kymenlaaksosta tapahtumia oli ilmoitettu mukaan 20kpl. Tapahtumakartta sai valtaisan määrän vierailijoita, niin paljon, että lauantaiaamupäivän 10 000 kävijän piikki sai kartan kerta kaikkiaan jumittumaan hetkeksi!

Ensi vuonna vietetään juhlavuotta, kun Avoimet Kylät -päivä järjestetään jo 10. kertaa. Onhan Avoimet Kylät -päivä 8.6.2024 jo kalentereissanne? Varattaneen resursseja päivän järjestelyihin vähän enemmänkin ja kehitellään yhdessä Kymenlaaksoon hieno kyläpäivä!

Avoimet Kylät 2023

Avoimet kylät -päivä järjestetään valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumapäivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille omannäköistään ohjelmaa. Ohjelmassa on sekä perinteisiä pihakirppiksiä ja talkoita että paikallisia erikoisuuksiakin, kuten sauna- ja karaokemaratoneja. Avoimet Kylät -päivä käynnistää lomakauden ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua kyliin asumisen, yrittämisen ja lomailun paikkoina.

Kaikki tapahtumat lisätään yhteiselle karttapohjalle www.avoimetkylat.fi -sivustolle. Tapahtumailmoitukset tulee toimittaa 28.5.2023 mennessä.

Järjestäjän infotilaisuudet ja koulutukset 2023
Suomen Kylät järjestää etänä tapahtumaan liittyviä infotilaisuuksia kevään aikana tapahtumien järjestäjille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua vapaasti, mikäli harkitsette Avoimet Kylät -päivään mukaan tulemista. Kaikki tilaisuudet järjestetään Teamsilla etäyhteyksillä ja näihin on helppo osallistua. Lisäksi uutena kokeiluna vuodelle 2023 Suomen Kylät ry tekee ohjevideon, joka on katsottavissa paikka- ja aikariippumattomasti.

Helmikuu
Infotilaisuus 28.2.2023 klo 17.30–18.30
Kerrotaan tämän vuoden tapahtumasta, ilmoittautumisesta ja tulevista koulutuksista.
Ilmoittaudu tästä!

Huhtikuu
Info- ja koulutustilaisuus 5.4.2023 klo 17.30–19.30
Tapahtumien järjestäminen ja luvat
Ilmoittautumiset tästä!

Toukokuu
Info- ja koulutustilaisuus 3.5.2023 klo 17.30–19.30
Tapahtuman viestintä ja markkinointi. Miten omaa tapahtumaa voisi markkinoida ja kenelle?
Ilmoittaudu tästä!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset sekä paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Kymenlaakson Avoimet Kylät -yhteyshenkilö:

Elina Seppänen
Kymenlaakson Kylät ry
elina.seppanen(ät)kymenlaaksonkylat.fi
toimisto(ät)kymenlaaksonkylat.fi
p. 040 184 3576

www.kymenlaaksonkylat.fi
www.avoimetkylat.fi

#avoimetkylät #TeeSeKylillä #ylpeydelläkylästä #kymenlaaksonkylat #suomenkylat