AVOIMET KYLÄT

Suomen suurin yleisötapahtuma Avoimet Kylät -teemapäivä tarjoaa jälleen tapahtumia kylissä ympäri Suomen lauantaina 8.6.2019!

Päivän aikana järjestetään tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelmassa on mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon. Kylätapahtumat voivat olla esimerkiksi kirpputoreja, kahviloita, keskustelutuokio, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, Kylärallia, yhteisen kyläpoppanan kudontaa, musiikkiesityksiä, museokierroksia… Jokaisella kylällä on ne omat juttunsa, joita haluaa esitellä.  Tapahtuman ei tarvitse olla suuren suurta juhlaa vaan yhdessä tekemisen meininkiä omilla resursseilla ja kylän omaleimaisuutta esitellen. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja pääosin maksuttomia.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Kymenlaakson Kylät ry koordinoi tapahtumapäivää kokoamalla tapahtumat yhteiselle karttapohjalle verkkoon ja tiedottamalla yleisesti tapahtumapäivästä mahdollisimman laajalle kuulijakunnalle.

Mukana olevat kylätapahtumat lisätään www.avoimetkylat.fi -sivustolle omalle karttapohjalle. Kylien tapahtumatiedotuksen tueksi www.avoimetkylat.fi -sivustolla on juliste- ja tiedotepohjia, joita kylät voivat vapaasti hyödyntää. Kymenlaakson Kylät ry:n toimistolle voi myös tulla tulostamaan ja laminoimaan tapahtumajulisteita.

Kaikki kylät ja tahot, jotka tahtovat liittyä osaksi tapahtumapäivää, ilmoitattehan tapahtumanne viimeistään 30.4.2019 alla olevan linkin kautta.

Ilmoita tapahtuma: https://goo.gl/forms/cNQUlA6epX9jb7c62

Mikäli ilmoittautuminen linkin kautta ei onnistu, voit lähettää tapahtumatiedot sähköpostitse toimisto(at)kymenkylat.fi. (Kylä, Kunta, Lyhyt tapahtumakuvaus, Tapahtumapaikka, Tarkka osoite, Tapahtuma-aika, Järjestävä taho, Yhteyshenkilö, Yhteyshenkilön puh., Kotisivujen osoite.

Varmistattehan, että ilmoituksessa on kaikki pyydetty tieto ja että tiedot ovat varmasti oikein. Esimerkiksi tarkkojen osoitetietojen puutteellisuus aiheuttaa sen, ettei tapahtuma näy karttapohjalla ollenkaan. Ilmoittamanne tiedot kopioidaan sellaisenaan tapahtumalistalle nettiin eli älkää laittako ilmoitukseen sellaista tietoa, mitä ette halua päätyvän kaiken kansan nähtäväksi. Ilmoituksia voi kyllä tarvittaessa täydentää ja tarkentaa myöhemmin, mutta koitetaan saada kerralla tiedot oikein nettiin.)

Soittakaa, kysykää, kertokaa, tiedustelkaa: kyläasiamies Elina Seppänen, p. 040 184 3576 🙂