Koulutus: Tulevaisuuden maaseutuyrittäjyys

Monet rakenteelliset muutokset ja maailmalla vallitsevat trendit vaikuttavat niin maaseudun, haja-asutusalueiden kuin kaupunkienkin elämään. Tulevaisuudessa työntekoon ja palveluiden tuottamiseen avautuu aivan uudenlaisia mahdollisuuksia ja tarpeita. Paikallinen toiminta, eri yhteisöjen ja yksityisten välinen yhteistyö ja kumppanuussopimukset ovat yhä tärkeämmällä sijalla.

Yhteisetu-osuuskunta on uudenlainen ja nykyaikainen yhteistyö- ja kumppanuusmahdollisuus eri toimijoiden välille. Siinä voivat sujuvasti olla mukana niin kunnat ja yhdistykset kuin yksityishenkilöt ja yrityksetkin.

Tarjoamme ainutlaatuista tilaisuutta osallistua maksuttomaan koulutukseen, jossa opettajana toimii alan ehdoton guru Tytti Klén Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista. Voit osallistua myös osaan tilaisuuksista, mutta parhaan annin saat osallistumalla kaikkiin, koska tämä on kattava ja syvälle menevä kokonaisuus. Koulutuspaikkana on Vihdin kunnanvirasto (Asemantie 30, 03100 NUMMELA) ja ajankohdat ovat torstai 14.9. klo 18-20, tiistai 26.9. klo 17-21, keskiviikko 27.9. klo 17-21 ja torstai 5.10. klo 10-16. Ohjelma on tämän viestin liitteenä. Vaikka koulutuksen otsikkona on Tulevaisuuden maaseutuyrittäjyys, se sopii yhtä hyvin kaupunkien ja asutuskeskustenkin tarpeisiin.

Yhteisetu –osuuskunnasta on tietoa mm. seuraavassa linkissä, josta löytyy
myös Helsingin yliopiston Ruralia –instituutin vuonna 2016 valmistunut
raportti aiheesta:
<http://www.maaseutupolitiikka.fi/uutishuone/ajankohtaista/yhteisetu-osuuskunta_kokoaa_eri_toimijoita_paikalliskehityksen_parhaaksi.3281.blog>

Tervetuloa mukaan oppimaan ja verkostoitumaan!

* Ilmoittautuminen: uudenmaan.kylat@gmail.com tai p. 040-834 3758

Aurinkoisin syysterveisin
Pirkko Kaskinen
Kyläasiamies – Byaombud
Toiminnanjohtaja – Verksamhetsledare
Uudenmaan Kylät ry – Nylands Byar r.f.
050-522 5311