Avoimet Kylät-bussiretki Mäntlahden ja Klamilan kyliin 9.6.2018

HUOM!! BUSSI ON TÄYNNÄ!!

Kymenlaakson Kylät ry ja Ekamin matkailualan aikuisopiskelijat järjestävät yhteistyössä Avoimet Kylät -bussiretken lauantaina 9.6.2018. Retki suuntautuu Mäntlahden ja Klamilan kyliin Etelä-Kymenlaaksoon. Retkellä on luvassa taidetta Galleria Kymen Kullassa, naamioteatteria, rooliopastusta Mäntlahden Murroksella ja frisbeegolfin pelaamista satamassa. Opaat esittelevät meno- ja paluumatkalla  kylien historiaa ja nykypäivää.

Mukaan pääset Kotkasta, Karhulasta tai Haminasta, tarkemmat lähtöajat ohjelmassa. Bussi kulkee samaa reittiä myös paluumatkalla. Mukaan mahtuu 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset 25.5 mennessä lopussa olevan linkin kautta.

Varaathan retkelle käteistä mukaan, sillä bussi pysähtyy myös Klamilan Kylätupa Ronkulissa, jossa on myynnissä paikallisia käsitöitä sekä leivonnaisia. Myös ruokailu Klamilan Satamassa on omakustanteinen.

Päivän ohjelma.

Lisätietoja: Tanja Mynttinen, tanja.mynttinen@kymenkylat.fi, 044 297 7738

Tervetuloa mukaan tutustumaan kylien elämään!