Tervetuloa tutustumaan Yhdistysavaimen palveluihin

Yhdistysavain on yhdistyksille ja seuroille suunniteltu helppokäyttöinen palvelu, joka sisältää kotisivut, jäsenrekisterin ja sovelluksen kulukorvausten käsittelyyn. Voit hyödyntää vain tarvitsemiasi osia, etkä maksa mistään ylimääräisestä. Suomen Kylien yhteistyön kautta saamme nyt tarjota kylien käyttöön Yhdistysavaimen palvelut etuhintaan. Tutustu Yhdistysavaimeen täällä: https://www.yhdistysavain.fi/ 

Etäkoulutus tiistaina 23.11. klo 14-16. KATSO KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ!

Kuulet koulutuksessa tarkemmin siitä, mitä palvelut sisältävät ja miten ne otetaan käyttöön.

Yhdistysavaimen edut Suomen Kylien kylätoimintaverkoston piirissä oleville kyläyhdistyksille:

Yhdistysavaimen listahinnoista -25% alennus Suomen Kylien lomaketta käytettäessä. Käytössä myös ILMAINEN 5 sivua ja jäsenrekisterin sisältävä Yhdistysavaimen perusversio. Vanhan nettisivuosoitteen / uuden oman nettisivuosoitteen saa halutessaan yhdistettyä Yhdistysavaimen nettisivuihin. Tai voitte ottaa käyttöönne aivan uuden osoitteen. Yhdistysavaimen nettisivueditori on erittäin helppokäyttöinen ja valmiita perusmallipohjia on paljon.
Palvelu sisältää myös jäsenrekisterin ja siihen liittyen mm. sähköpostitiedotteet, laskutuksen, kulukorvaukset ym. Yhdistysavaimen kautta saa tehtyä sekä helpot ja ilmaiset perussivut että maksulliset, monipuolisemmat ja laajemmat sivut monenlaisiin tarpeisiin. Sivuja isännöi ja asiakaspalvelun tarjoaa Yhdistysavain.

Mitä tehdä, jos olette jo Yhdistysavaimen asiakkaita, mutta haluaisitte Suomen Kylien etuhinnan käyttöönne?

Etuhinnat tarjotaan myös niille jäsenyhdistyksille, jotka jo nyt käyttävät Yhdistysavainta.  Jos yhdistyksellä on maksullinen versio käytössä, alennetun hinnan saa seuraavalla laskutusjaksolla käyttöönsä (1.1. alkaen).  Tämä edellyttää sitä, että yhdistys on yhteydessä Yhdistysavaimen asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@yhdistysavain.fi) ja ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen, että on Suomen Kylien jäsenyhdistys, niin siirrämme sivuston tämän sopimuksen piiriin.  Jos yhdistyksellä on Yhdistysavaimen ilmaisversio käytössä, toimitaan samaan tapaan eli yhdistys voi olla yhteydessä Yhdistysavaimen asiakaspalveluun, niin nettisivusto siirretään kylien etusopimuksen piiriin. Tämä on tärkeää tehdä ennen kuin laajentaa maksulliseen versioon, jotta lasku lähtee oikealla hinnoittelulla.

Tervetuloa tutustumaan!