Rauhallista Joulua ja Touhukasta Uutta Vuotta!

Vuosi alkaa taas kerran olla pikku hiljaa paketoituna. Paljon on saatu tehtyä, ja vielä enemmän halutaan saada aikaan vuonna 2018; Kylähelppi-hanke on juuri saanut myönteisen päätöksen ensi vuodelle, joten työllistämistoiminta kylillä jatkuu. Hankkeesta vastaa tanja.mynttinen(at)kymenkylat.fi. Näkyvät Kylät -hankkeessa jatketaan kylien ja niiden palveluiden näkyvämmäksi tekemistä ja valmistaudutaan samalla Pohjois-Kymenlaakson supervuoteen 2019. Hankkeesta vastaa leena.borg(at)kymenkylat.fi. Kyläasiamies Elina Seppänen äitiyslomailee 24.1.-30.11.2018.

Kylien hyvinvointiin ja elinvoimaisuuteen tähtääviä hankkeita ja toimintoja kehitellään jatkuvasti: lähitulevaisuudessa on suunnitteilla muun muassa kylien edunvalvontaan, digitaalisuuteen ja hiiliviisauteen täthtääviä toimintoja. Kymenlaakson Kylät ry haluaa myös vahvistaa kylätoimijoiden osaamista tarjoamalla koulutusta. Toiveita koulutusteemoista ja kaikesta muustakin toiminnasta otetaan mielellään vastaan: toimisto(at)kymenkylat.fi.

KyKyn väki toivottaa kaikille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!