Kansainvälinen Vapaaehtoistyö ry tiedottaa:

Järjestömme etsii potentiaalisia yhteistyötahoja kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien leiri-isänniksi tulevalle kesälle. Aikaisemminkin erinäisten kyläyhdistysten kanssa yhteistyötä tehneinä ajattelimme, että joillakin jäsenyhdistyksistänne saattaisi olla kiinnostusta tähän. Alla olevaa tiedotetta voi siis välittää eteenpäin.

Ystävällisin terveisin,
Hanna Rask
johtokunnan ja leirikoordinointiryhmän jäsen
Kansainvälinen Vapaaehtoistyö ry

Onko sinulla projekti, joka tarvitsee tekijöitä? Järjestä kansainvälinen vapaaehtoistyöleiri!

Onko yhdistykselläsi projekti, joka tarvitsee tekijöitä? Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry:n vapaaehtoiset ovat valmiita auttamaan! Etsimme leiri-isäntiä vuodelle 2018. Vapaaehtoistyöleirejä on järjestetty yhteistyössä mm. kunnallisten organisaatioiden, kyläyhdistysten, vastaanottokeskusten, osuuskuntien ja oppilaitosten kanssa. Kaupallinen yritys tai yksittäinen henkilö/perhe ei voi
järjestää työleiriä. Useimmiten leiri kestää kaksi viikkoa ja leireillä tehtävä työ on yksinkertaista, ei erityistä ammatillista osaamista vaativaa hommaa.  Kansainvälisen työleiritoiminnan on tarkoitus on tukea yhteiskunnan monimuotoisuutta, arkipäivän rauhantyötä sekä kansalaisyhteiskunnan toimintaa.

Leiri-isäntä tarjoaa leiriläisille:

* Majoituksen ja ruoan
* Työnohjauksen
* Kuljetuksen leiripaikalle, jos sinne ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla
* Huolehtii muista leirin käytännön järjestelyistä

KVT etsii leirille ulkomaalaiset vapaaehtoiset ja valmentaa kaksi ryhmänohjaajana toimivaa leirinvetäjää sekä tukee leirin järjestäjää käytännön kysymyksissä.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä:

Suomen leirit

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) on ruohonjuuritason rauhantyölle omistautunut kansalaisjärjestö, joka järjestää vapaaehtoistyöleirejä kotimaassa sekä lähettää suomalaisia vapaaehtoisia leireille kuin myös pitkäaikaisempiin vapaaehtoistyöprojekteihin ulkomaille.

Lisätietoa KVT:sta täällä: http://www.kvtfinland.org/mika-kvt/