XV Kylähullun huikea digikolmiloikka Avoimet kylät päivänä

Valtakunnan virallinen XV Kylähullu Jukka Naukkarinen Ummeljoelta suorittaa näyttävän digikolmiloikan Avoimet Kylät päivänä lauantaina 13.6.2020. klo 9.30 – n. 18.30 Hän lähtee Kaakkois-Suomen kierrokselle lennokkaat ajatukset mielessään.

Kiertueen kooste on nähtävissä   tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=ywWG3huAsjo&list=PLxSPjTbweqj5Kec5_Tkzf6ITBMpbr8wxM&index=10&t=0s
Striimauksen toteuttaa Kaikumedian tehokaksikko, joka on Kylähullun kyydissä koko päivän klo 9.30 alkaen aina ilta kuuden tienoille saakka.

Reitti kiertää Kouvolasta Taipalsaarelle ja siellä juuri avattua pyöräilyreittiä hipoen lossilla suureen Jänkäsaareen omatoimisuudestaan kuuluisaan kylään. Sieltä Röytyn kotiseututalolle ja Vehkataipaleen kautta Miehikkälään. Loppumatkasta retkikunta tapaa ikäihmisten etäjumppaohjaajan Pyhällössä, Kartanonrouva von Daehnin Sippolassa, Liikkalan myllyn myllärin ja Anjalassa luontopolun, lääninkivet ja juoksuhaudat.

Tämä kiertue on alkusysäys Kylältä kylille, Kylähullun tapaan Kaakkois-Suomessa hankkeelle. Hanke tarjoaa kylille tilaisuutta tulla kuulluksi ja nähdyksi jatkossakin. Seuratkaa Kylähullun ensimmäistä kyläkiertuetta ja ottakaa rohkeasti yhteyttä hankevetäjään https://kymenlaaksonkylat.fi/kylilta-kylille-kylahullun-tapaan-kaakkois-suomessa/ ja pistetään potkurit pyörimään teidänkin kylällänne.