Kylässa Kotkassa -kiertue suuntaa Hurukselaan ja Korkeakoskelle

Kymenlaakson Kylät ry ja Kotkan kaupunki yhdessä kylien kanssa järjestävät Kylässä Kotkassa -kiertueen, joka suuntaa Hurukselaan to 7.4.2022 ja Korkeakoskelle 12.5. Kylän ajankohtaisista asioista on keskustelemassa Kotkan kaupungin ja Kymenlaakson kylät ry:n edustajia.

Kahvi- ja mehutarjoilu, lämpimästi tervetuloa!

Huruksela 7.4.2022 klo 17-19
Seuratalo Soihtula
Hurukselantie 1953
46930 Huruksela

Ajankohtaisista asioista keskustelemassa: Kotkan kaupunginjohtaja, kaupunkisuunnittelujohtaja, kaupunginpuutarhuri, muita kaupungin työntekijöitä ja Kotkan kaupunginhallituksen jäseniä sekä Kymenlaakson Kylät ry:n edustus

Kylässä Kotkassa Korkeakoski 12.5.2022
Rantatalo
Laajakoskentie 58

Kylän ajankohtaisista asioista keskustelemassa Kotkan kaupunginjohtaja ja kaupunkisuunnittelujohtaja sekä Kotkan kaupunginhallituksen jäseniä. Kymenlaakson kylät ry:n johdolla työstetään yhdessä ajatusta unelmien kylästä.

Lisätietoa:
Saila Piipari-Huovila, Kotkan kaupunki, saila.piipari-huovila(at)kotka.fi
Elina Seppänen, Kymenlaakson Kylät ry, elina.seppanen(at)kymenlaaksonkylat.fi