Tuu töihin eteläisen Kymenlaakson kyliin!

TYÖPAIKKAILMOITUS

Älykästä kylätoimintaa ja uusia kumppanuuksia -hanke, projektipäällikkö/kyläneuvoja
Kesto: Määräaikainen, hankeaika 1.10.2022-31.12.2024
Työ alkaa: 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä
Työaika n. 37,5h/vko, sisältää ilta- ja viikonlopputyötä
Palkkaus: 2900e/kk, matkakulut valtion matkustussäännön mukaisesti
Työn suorituspaikka: Mahdollisuus etätyöhön ja työpisteeseen Haminassa. Työ sisältää liikkumista eteläisen Kymenlaakson alueella. Oman auton käyttömahdollisuus ehdoton edellytys.
Hakemukset (vapaamuotoinen) ja lisätiedot: viimeistään 31.10.2022 toimisto(at)kymenlaaksonkylat.fi tai Kymenlaakson Kylät ry, Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola

Tehtävän kuvaus:

Haemme maaseuturahoitteiseen Älykästä kylätoimintaa ja uusia kumppanuuksia – hankkeeseen projektipäällikköä/kyläneuvojaa. Toimit seuraavan kahden vuoden ajan eteläisen Kymenlaakson (Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä, Pyhtää) kylien kyläneuvojana, kehität kumppanuuspöytätoimintaa ja lisäät vuoropuhelua kylien ja kuntien välillä.  Järjestät verkostoitumistilaisuuksia, kyläiltoja ja työpajoja, joissa ohjataan kylien toimijoita kohti suunnitelmallisempaa ja pitkäjänteisempää kyläkehittämistä. Aktivoit myös hankkeen toimenpiteiden kautta kylänuoria mukaan toimintaan.

Kyläneuvojana toimit osana maakunnallista ja valtakunnallista kylätoimintaverkostoa. Tukenasi on laajat verkostot, maakunnallisen kyläyhdistyksen henkilöstö sekä hallitus, joka koostuu alueen kyläyhteisöjen edustajista. Esihenkilönä toimii Kymenlaakson Kylät ry:n toiminnanjohtaja.

Valinnassa painotetaan seuraavia asioita: Arvostamme itsenäistä työotetta ja kokemusta projektinhallinnasta. Hallitset perus toimisto-ohjelmien sekä sosiaalisen median käytön. Sinulla on hyvä Etelä-Kymenlaakson aluetuntemus sekä mielellään kokemusta järjestötyöstä ja kylätoiminnan parissa työskentelystä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostavan asenteen kyläkehittämiseen!

Hankesuunnitelma, tiivistetty: www.kymenlaaksonkylat.fi/hankkeet

Hanke on saanut rahoituksen Leader Sepran kautta Manner-Suomen maaseuturahastosta. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 139000e ja julkinen tuki 90%.

Kymenlaakson kylät ry on maakunnallinen kylien yhteenliittymä, joita on Suomessa 19 kpl. Toimimme Kymenlaakson alueella kylä- ja asukastoiminnan yhteisten etujen valvojana ja kehittäjänä. Jäsenistöömme kuuluu noin 75 alueen kyläyhdistystä ja kuntaa. Kattojärjestönämme toimii Suomen Kylät ry, joka toimii noin 4000 kyläyhdistyksen puolestapuhujana.