Vastaa kyselyyn 20.11.2022 mennessä ja vaikuta kylien tietoportaalin suunnitteluun!

Kymenlaakson Kylät ry ylläpitää kylien kotisivustokokonaisuutta (kyläportaali), joka on toteutettu Kyläportaali-hankkeessa 2010-luvun alkupuolella. Kyliltä ja sidosryhmiltä tulleen palautteen pohjalta yhdistyksen hallitus on päättänyt lähteä uudistamaan portaalia. Tarkoituksena on luoda uusi toimiva Kyläportaali, “portti kyliin”, josta kylien yhteystiedot, toiminta ja eritoten palvelut olisivat helposti kaikkien saavutettavissa – niin maallemuuton kuin matkailunkin näkökulmasta.

Kyläportaalin päivitystyö käynnistetään alla olevalla kyselyllä, joka on tehty yhteistyössä Älykkäät kulttuurikylät -hankkeen (Xamk) kanssa. Kyselyn on toteuttanut palvelumuotoilun opiskelija Marja Junkkari.

Vastaa kyselyyn 20.11.2022 mennessä ja vaikuta kylien tietoportaalin suunnitteluun!

Tämän kyselyn tarkoituksena on tunnistaa Kymenlaakson kylien tarpeet, joiden avulla voimme kehittää alueellisen tiedon löydettävyyttä ja tarjota käyttäjien tarpeisiin sopivaa sisältöä.
LINKKI KYSELYYN: https://link.webropolsurveys.com/S/B39D0BF254AC40B5

Olitpa sitten paikallinen, alueella osa-aikaisesti asuva tai silloin tällöin vieraileva tai alueelle muuttoa suunnitteleva, kerrothan meille miten tieto mielestäsi tällä hetkellä löytyy, mitä palveluja haluaisit löytää ja mitkä asiat voisivat tehdä alueesta elinvoimaisemman.

Kyselyn toimeksiantaja on Kymenlaakson Kylät ry., joka pyrkii edistämään alueellista kehitystä koko Kymenlaakson alueella. Kysely on myös osa Älykkäät kulttuurikylät -hankkeen (Maaseuturahasto 2021-2023) kehittämistyötä kylien esiin nostamiseksi sekä pito- ja vetovoiman vahvistamiseksi Kymenlaakson maaseutualueilla.

Huomioithan, että kyselyn viimeinen vastauspäivä on jo 20.11.

Kiitämme etukäteen kaikkia vastanneita osallistumisesta.
#ylpeydelläkylästä

Lisätiedot Kyläportaalin kehittämisestä:
Elina Seppänen
toiminnanjohtaja
Kymenlaakson Kylät ry
elina.seppanen(at)kymenlaaksonkylat.fi
p. 040 184 3576