Kouvolan kylien liikenneturvallisuuskävelyt – Etäinfo 13.4. klo 17

Kyläyhteisöillä on nyt mahdollisuus vaikuttaa Kouvolan liikenneturvallisuussuunnitelman päivitystyöhön järjestämällä kyläkävely omalla kylällä ja vastaamalla kyläyhteisöille avattuun kyläkyselyyn.

Kaakkois-Suomen Ely:n liikenneturvallisuusasiantuntija Jani Juvankoski esittelee asiaa Kouvolan kylille suunnatussa etäinfossa torstaina 13.4. klo 17-18.

Turvallisuuskävely on oivallinen ja mukava keino saada kyläläiset miettimään omaa paikallista turvallisuutta monesta näkökulmasta. Turvallisuuskävely on myös keino saada kylän asukkaat, viranomaiset, yhdistykset, yritykset ja kiinteistönomistajat ym. tapaamaan toisensa ja keskustelemaan yhdessä paikoista, jotka tuntuvat turvattomilta tai tiedetään vaarallisiksi.

Nyt keväällä 2023 on oivallinen hetki järjestää kyläturvallisuuskävely eritoten liikenneturvallisuuden näkökulmasta. Kouvolan liikenneturvallisuussuunnitelmaa päivitetään v. 2023. Tämän vuoksi toivomme, että toteutatte kylässänne liikenneturvallisuuskävelyn ja raportoitte huomionne kootusti kyläkyselyyn, niin voitte omalta osaltanne vaikuttaa oman kylänne liikenneturvallisuuden parantamiseen.

Info on kaikille avoin. Tervetulemaan linjoille kuulemaan ja kyselemään.

Alla suora linkki kokoukseen:

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 328 428 563 626
Tunnuskoodi: kKzfBw

Lisätiedot infosta ja kyläturvallisuusasioista:
Elina Seppänen
toiminnanjohtaja
Kymenlaakson Kylät ry
elina.seppanen(at)kymenlaaksonkylat.fi
p. 040 184 3576