Kymenlaakson Maaseutufoorumi 25.3.2015

maaseutuPerinteinen Maaseutufoorumi järjestetään Merikeskus Vellamossa (Tornatorintie 99, KOTKA) keskiviikkona 25.3.2015.
Vuorovuosittain eteläisessä ja pohjoisessa Kymenlaaksossa järjestettävän järjestyksessään yhdeksännen foorumin teemana on Hyvinvointia luonnosta. Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi yleisöllä on mahdollisuus tutustua Hyvinvointitoriin, jossa esitellään ja myydään hyvinvointituotteita ja -palveluita.

Tilaisuus järjestetään yhdessä laajan verkoston kanssa, johon kuuluvat Leader Sepran lisäksi Leader Pohjois-Kymen Kasvu, ELY-keskus, Kymenlaakson Kesäyliopisto, Kymenlaakson Kylät ry, MTK-Kaakkois-Suomi ja ProAgria Etelä-Suomi. Tilaisuus on maksuton ja tarjoamme aamukahvit. Vellamossa on väliajalla tarjolla omakustanteinen lounas (hinta 11,-).

Vellamoon mahtuu 150 ensin ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu HETI, kuitenkin viimeistään 20.3.2015. Tästä linkistä pääset Leader Sepran kotisivuille, josta löytyy lisätietoa tapahtumasta, sekä ilmoittautumislomake. Tervetuloa mukaan!

Maaseutufoorumi ohjelma
Hyvinvointitorimainos

Vastaa