Erätauko-tilaisuus 4.12.: Mitä kuuluu Suomi, sen maaseutu ja kaupungit?

Tervetuloa keskustelemaan maalaisista jakaupunkilaisistaja heidän muuttuvista suhteistaan kaupungistumisen ja ilmastonmuutoksenaikanake 4.12.klo 17.15–20.00Porthanian Urbariumiin (1. krs, Yliopistonkatu 3, Helsinki)! Mitä kuuluu maalaisten ja kaupunkilaisten suhteille? Mikä kaupunkielämässä, maaseudussa ja luonnossaon sinulle tärkeää? Mitä ja miten saa maalainen tuottaa ja kaupunkilainen kuluttaa? Pitäisikö maalaisten ja kaupunkilaisten suhteet rakentaa uudestaan?Ajatuksiasi tarvitaan. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi aiheesta! Riittää, että tulet keskusteluun mukaan uteliaalla ja avoimella mielellä. Tarkoitus ei ole päättää mitään tai ratkaista kaikkia ongelmia. Erätauko-keskustelussa puhutaan omasta kokemuksesta ja kuunnellaan toista ihmistä.

Tämä keskustelu liittyy Suomen ensimmäiseen Erätauko-viikkoon 1.-7.12.2019, jolloin ympäri Suomen järjestetään valtava määrä keskusteluja suomalaisuudesta ja Suomesta. Keskustelujen keskeiset oivallukset kootaan Erätauon sivuille osoitteeseen www.eratauko.fi. Erätauko-viikoilla 2019–2021 kerätyt oivallukset kootaan ja luovutetaan yhteiskunnallisille vaikuttajille. Käytämme niitä myös järjestömme toiminnassa kaupunkien ja maaseudun suhteiden parantamiseksi sekä paikallisen kansalaistoiminnan kehittämiseksi niin kylissä kuin kortteleissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu mukaan tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/101877/lomake.html

Ystävällisin terveisin,
Pasi Mäenpääpj, Suomen kylät ry:n Korttelijaosto
suomenkylat.fi
#mitäkuuluuSuomi #erätauko @ErataukoSaatio