KYMIJOKIPÄIVÄ – VIRTAA KYMENLAAKSON KYLIIN

Kymijoen vaikutuspiiriin kuuluvat kylien toimijat ja tekijät, jotka haluavat osallistuja tapahtumapäivän järjestelyihin ovat lämpimästi tervetulleita yhteiseen ideointitilaisuuteen ke 8.6. klo 17-19. Osallistua voi etänä tai Kymenlaakson Kylät ry:n toimistolla Porukkatalolla, kokoustila Toivo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola.

Ilmoittautumiset suunnittelutilaisuuteen TÄSTÄ!

HUOM! Kymijokipäivän tapahtumatiedot tulee toimittaa meille 19.6. mennessä, jotta mainoksen taittotyölle ja tapahtuman markkinoinnille jää riittävästi aikaa.

KYMIJOKIPÄIVÄ – VIRTAA KYMENLAAKSON KYLIIN

Kymijoessa virtaa paljon potentiaalia, joka nostetaan esiin yhteistyöllä!

Kymijokipäivän tapahtumajärjestäjäksi ovat tervetulleita kaikki alueen toimijat. Tavoitteena on kehittää tapahtumapäivää sekä aktivoida ihmisiä ja toimijoita joen varrella tuomaan esille toimintaansa ja palveluitaan. Tänä vuonna Kymijokipäivässä nostetaan esille metsäteollisuuden merkitystä Kymenlaaksossa. Samalla lisätään maaseudulla toimivien kylien, yhdistysten ja yritysten tunnettuutta.

Tapahtumaan osallistuvat kylät ja muut toimijat vastaavat itse oman tapahtuman suunnittelusta ja järjestelyistä. Kymenlaakson Kylät ry toimii suunnitteluapuna, tiedottajana ja markkinoijana, sekä järjestää Kymijokipäivän bussiretken valikoituihin kyläkohteisiin.

Tapahtumatiedot ja bussiretkimainos julkistetaan heinäkuun alussa.

YHTEYSTIEDOT:

Tapahtumatuotannon harjoittelija Pepina Malmberg, p. 044 297 7738,   pepina.malmberg(at)kymenlaaksonkylat.fi

Leena Borg leena.borg(at)kymenlaaksonkylat.fi