Kymijokipäivän maksuton bussiretki jäsenillemme

Kymijokipäivää vietetään lauantaina 6.8.2022. Kymenlaakson Kylät ry järjestää Kymijokipäivän bussiretken Anjalan, Hirvikosken ja Korian kylille. Retki on Kymenlaakson Kylät ry:n jäsenille maksuton, lounas omakustanteinen. Muille kuin jäsenille retken hinta on 10€/hlö.

Ohjelma ja aikataulu:

klo 8.00 lähtö Kouvolan Matkakeskukselta
1) Anjala – aamukahvit Kymijoen rannalla, tutustuminen Rantapukin Kievarimuseoon.
2) Hirvikoski – Lossinrannan toritapahtuma, epävirallinen maailmanennätysyritys Kymenlaakson laulun laulannassa, keittolounas
3) Koria – Koko perheen kalastustapahtuma, Kymijoen historiaa, lettuja…
klo 15.00 paluu Kouvolan Matkakeskukselle

Ilmoittautumiset 31.7. mennessä pepina.malmberg(at)kymenlaaksonkylat.fi (yhteystiedot, ruoka-ainerajoitteet)
Lisätiedot ark. klo 9-15 p. 044 297 7738 / Pepina

Kymijoen varrella tapahtuu

Kymijokipäivänä 6.8. järjestetään tapahtumia noin 10 kyläkohteessa Kymijoen varrella. Kaikki Kymijokipäivän tapahtumat päivittyvät Kymenlaakson IHMEen sivuille: https://kymenlaaksonihme.fi/tapahtumat/11-tapahtumat/165-kymijokipaeivae

Kuvahaaste #kymijokipäivä2022

Yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa järjestämme lisäksi kuvakilpailun, johon voi osallistua julkaisemalla 1.-6.8.2022 välisenä aikana kuvan Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #kymijokipäivä2022. Kuva voi olla millainen tahansa otos Kymijoesta – arkea, työtä tai lomaa, teollisuutta, kaupunkia tai luontoa. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Epävirallinen maailmanennätysyritys Kymenlaakson laulun laulannassa Kymijokipäivänä 6.8.2022 klo 12.00

Valtakunnan virallinen XV kylähullu haastaa kaikki mukaan laulamaan ja/tai soittamaan Kymenlaakson laulua Kymijokivarteen, Kymijoen ylittävälle sillalle tai johonkin muualle juuri teille sopivalle paikalle Kymenlaaksossa. Tavoittelemme mahdollisimman suurta esiintyjämäärää esittämään Kymenlaakson laulua samanaikaisesi Kymijokipäivänä 6.8.2022 klo 12.00. Kokoontukaa ryhminä tai yksittäin ja ilmoittakaa esiintyjien lukumäärä jälkikäteen Kymenlaakson Kylät ry:lle: toimisto(at)kymenlaaksonkylat.fi