Rakennetaan yhdessä houkuttelevampi kylien Kouvola -tilaisuus 30.9. klo 15-17

Kouvolatalo, Honkasali (tila vaihtunut)
Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola
pe 30.9.2022 klo 15-17

Ennakkoilmoittautumista toivotaan kahvitarjoilun järjestämiseksi 20.9. mennessä TÄSTÄ tai toimisto(at)kymenlaaksonkylat.fi. HUOM! Vielä voi ilmoittautua, mutta 20.9. jälkeen ilmoittautuneiden osalta emme pysty huomioimaan mahdollisia erityisruokavalioita kahvituksessa.

Kouvolan kylien neuvottelukunta ja Kymenlaakson Kylät ry järjestävät kylien ja kaupungin yhteistyötilaisuuden Kouvolatalolla perjantaina 30.9.2022 klo 15-17. Tilaisuuden tavoitteena on yhdessä pohtia kylien ja kaupungin yhteistyötä. Miten rakennamme kestävää ja houkuttelevaa Kouvolaa yhdessä? Mitä kaikkea kaupunki, kaupunginosat ja kylät voisivat tehdä yhdessä, jotta Kouvola jatkossa näyttäytyisi houkuttelevampana ja monipuolisena vaihtoehtona muuttajalle. Havahdutaan yhdessä mahdollisuuksiin ja kehitellään entistä tiiviimpää yhteistyötä.

Tilaisuuden juontaa Suomen Kylät ry:n maallemuuton asiantuntija Johanna Niilivuo. Maaseudun ja maallemuuton trendeihin meidät johdattaa Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen tohtori Tuomas Kuhmonen.

Tilaisuus on kaikille avoin. Kohderyhmänä ovat kylien ja vapaa-ajanasukkaiden edustajat ja aktiivit, kyläkummit/valtuutetut sekä kaupungin virkamiehet laajasti eri toimialoilta. Tilaisuuden jälkeen osallistujille on varattu kahvitarjoilu Cafe Juhlassa

OHJELMA

klo 15.00 Tilaisuuden avaus, Johanna Niilivuo, Suomen Kylät ry

Maaseudun paikka tulevaisuuden kestävässä yhteiskunnassa
Tuomas Kuhmonen, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto

Maallemuuton työkalupakki ja vinkkejä muista kunnista
Johanna Niilivuo, maallemuuton asiantuntija, Suomen Kylät ry

Vapaa-ajanasukkaiden puheenvuoro

Keskustelua yhteistyöstä

klo 17.00 Tilaisuus päättyy, kahvitarjoilu Cafe Juhla

 

Lisätiedot:
Elina Seppänen
toiminnanjohtaja
Kymenlaakson Kylät ry
elina.seppanen(at)kymenlaaksonkylat.fi
p. 040 184 3576