Kylät mukana vaalivaikuttamisessa 16.3.2023

Eduskuntavaalit lähestyy ja kylillä on kysyttävää!

Kouvolan kylien neuvottelukunta järjestää vaalipaneelin Kuusankosken Patoklubilla torstaina 16.3. klo 18 alkaen. Panelisteiksi ovat lupautuneet Ville Kaunisto, Sheikki Laakso, Paula Werning, Jenni Aikio, Mika Byman, Jussi Kukkurainen, Antero Paljakka sekä Susanna Rasimus.

Tilaisuus on kaikille avoin. Kahvitus klo 18 alkaen. Tilaisuuden juontaa Juska Salminen.

HUOM! Tilaisuutta voi seurata Kymenlaakson Kylät ry:n Facebook-sivujen kautta. Livelähetys alkaa kahvien jälkeen eli noin klo 18.15.
Toteutuksesta vastaa Kouvolan Kipinä ry. Kiitos yhteistyöstä!

Lämpimästi tervetuloa!

Kouvolan kylien neuvottelukunta on kylien edustajista koostuva kaupungin alaisuudessa toimiva vuorovaikutteinen toimielin, joka pyrkii vaikuttamaan siihen, että kylät saadaan pidettyä toiminnallisina ja elinvoimaisina. Kylien neuvottelukuntaan kuuluu noin 50 kouvolalaista kylää tai kaupunginosaa.

Jokaisella on oikeus asua ja elää haluamallaan maalla. Hyvään ja tasa-arvoiseen elämään vaikuttavat mm. hyvinvointi ja turvallisuus, palvelut sekä infra kaikessa laajuudessaan. Muun muassa huoltovarmuuteen liittyvissä kysymyksissä maaseudun asuttuna pitäminen on Suomessa elinehto. Muun muassa yhteisöllisyys ja palvelut varmistavat sen, että maaseudulle juurrutaan ja halutaan jatkossakin harjoittaa yritystoimintaa. Kriisinkestävien kylien Suomi – Suomen Kylät ry:n eduskuntavaalitavoitteisiin voi tutustua tästä: https://suomenkylat.fi/…/eduskuntavaalitavoitteet_2023-1.pdf

 

 

Kymenlaakson järjestöjen neuvottelukunta järjestää paneelikeskustelun eduskuntavaaliehdokkaille to 23.2. klo 17.00 Kouvolan Porukkatalolla. Paneelia voi seurata myös etänä. Yhteyshenkilönä Kymenlaakson järjestöjen neuvottelukunnan puheenjohtaja Katja Valkeinen @yhvi.fi

Kouvolan kylien neuvottelukunta järjestää vaalipaneelin eduskuntavaaliehdokkaille Kuusankosken Taideruukin Pato-klubilla torstaina 16.3. klo 18 alkaen. Yhteyshenkilönä toimii neuvottelukunnan sihteeri henna.pekala@kouvola.fi