Kylätaloesitettä päivitetään – ilmoita oman kylän yhteisöllinen tila mukaan esitteeseen

Huom! Ilmoittautumisaikaa jatkettu syyskuun loppuun.

Kymenlaakson Kylätalot – juhliin ja kokouksiin -julkaisu päivitetään syksyn aikana.  Esitteeseen on koottu yhteisöllisiä tiloja ja taloja kyliltä yhteensä 53 kappaletta. Noin 20 kylätalomaista tilaa kuitenkin vielä puuttuu esitteessä ja myös nämä pyritään saamaan mukaan päivityksen yhteydessä.

Tiedot tiloista ja taloista pyydetään toimittamaan syyskuun aikana. Nyt kesän aikana kannattaa siis ottaa omista tiloista ja taloista edustavia kuvia niin ulkoa kuin sisältä. Tietolomake, jolla voi ilmoittaa uuden kylätalon esitteeseen ja päivittää vanhoja tietoja löytyy alta. Kyläyhteisöjen ja vastaavien ylläpitämien talojen ja tilojen ilmoittaminen mukaan esitteeseen on maksutonta.

ESITE
Löytyykö oman kylän talo esitteestä? Tarvitseeko olemassa olevia kuvia ja tietoja päivittää? Tutustu esitteeseen alla:

https://kymenlaaksonkylat.fi/files/2022/02/kymenlaakson_kylatalot_web_2022.pdf

TIEDOT
Alla tietolomake, jonka voi ladata omalle koneelle, täyttää ja toimittaa 15.8. mennessä sähköpostitse toimisto@kymenlaaksonkylat.fi. Mikäli haluatte tehdä pieniä muutoksia jo olemassa oleviin tietoihin, niin voitte ilmoittaa niistä vapaasti sähköpostitse. Esitteen vedos toimitetaan vielä kaikille oikolukuun ennen virallista julkaisua.

Pidätämme oikeuden päättää kylätaloesitteen sisällöstä. Ensisijaisesti voimme julkaista painetussa esitteessä 1-2 yhteisöllisen tilan tiedot/kylä. Ensisijaisesti julkaisemme esitteessä yhdistysten omistamia ja ylläpitämiä yhteisöllisiä “kylätaloja”.

Kylätalotietolomake Kymenlaakso

KUVAT
Huomioittehan kuvia ottaessanne, että esitteen tarkoitus on markkinoida kylätaloja mm. kokous- ja juhlapaikkoina ja täten kuvilla on esitteessä suuri rooli. Kuva kannattaa napsasta esimerkiksi aurinkoisena päivänä ennen tulevia tapahtumia, jolloin talo ja tila on juhlakunnossa.

JULKAISUN JAKO
Päivityksen jälkeen esite on luettavissa ja jaettavissa sähköisessä muodossa. Esitettä on tarkoitus myös painattaa rajattu erä. Esitteen taitosta vastaa Taikasipuli.

Lisätiedot: Elina Seppänen, elina.seppanen@kymenlaaksonkylat.fi, p. 040 184 3576